Trobada d'escoles de circ Lido i Carampa al Circ Cric

Inici:

Final:

Circ Cric. Sant Esteve de Palautordera

Obre a Google Maps

El Circ Cric, com a centre de creació i exhibició de les Arts del Circ, es complau en proposar-vos dos espectacles els dies 1 i 2 de juliol 

que representen els treballs de fi de curs de dos escoles de circ de referència: ÉSACTO'LIDO DE TOULOUSE (FRANÇA) i ESCOLA DE CIRC CARAMPA DE MADRID

PARADISE CIRCUS - 1 de juliol a les 19 h al Circ Cric

PRODUCCIÓ DELS ALUMNES DE LA PROMOCIÓ 2022-24 DE L'ESCOLA DE CIRC CARAMPA DE MADRID

Paradise Circus és un espectacle de circ coral que parteix de la pregunta què fem per encaixar? Quinze joves artistes es llancen a l'aventura d'explorar des de la seva disciplina tècnica (acrobàcia de terra, teles, corda, trapezi, cable, mans a mans, malabars) les estratègies que generem per ser una part del grup, les dificultats que trobem i com podríem resoldre-les.

L'equip està format per alumnes d'Israel, Estats Units, Bèlgica, Mèxic,  Puerto Rico, Àustria, Xile i França. I de les comunitats de Madrid i Extremadura. 

Direcció: Iris Muñoz i Zenaida Alcalde

L'Escola de Circ Carampa desenvolupa la seva activitat des de 1994 enfocant el seu treball a l'ensenyament de les arts circenses d'una manera professional i mantenint un compromís de continuïtat i professionalitat als seus programes. Carampa ha estat present en tots els esdeveniments importants de la recent història del circ a Espanya i el seu treball ha estat el motor i la inspiració de nombrosos projectes joves circenses per tot Espanya i Amèrica Llatina.

QUOI QWANG - 2 de juliol a les 11 h al Circ Cric

COLLECTIF KAPUT /PROMOCIÓ ÉSACTO'LIDO 2021-2024 DE TOULOUSE (FRANÇA)

A la pista, ells i elles són dotze, que vénen d'arreu del món per formar-se com a artistes de circ a Ésacto'Lido (L'Escola Superior de les Arts del Cirque de Toulouse Occitània). En aquesta creació col·lectiva rica en una diversitat cultural increïble (França, Suïssa, Itàlia, Taiwan, Argentina...) aquests joves artistes fan servir les seves habilitats tècniques (aèris, acrobàcies, pal xinès, roda Cyr, malabars) per jugar amb la paraula 狂Kuáng (qwang en el títol) que significa "boig" en idioma xinès.

Amb Florian Berthelot, Mehdi Boulanger, Alexis Debris, Barbara Ford, Simona Hubert, Vladimir Leroy, Philémon Letellier, Marie Marrou, Meara Roach, Rossel Ramon, Chiengdung Shushu, Alessandro Travelli. Dirigit per: Sylvain Cousin i Christophe Lafargue. Direcció tècnica: David Soubies.

L'École Supérieure des Arts du Cirque de Toulouse Occitanie (Ésacto'Lido) és una de les tres escoles superiors de França que es forma en la professió d'artista de circ. Es tracta d'una formació universitària de tres anys que condueix a l'obtenció del Diploma Nacional Superior Professional d'artistes de circ i la llicència d'interpretació de circ. Hi ha dotze alumnes per promoció i dos terços d'ells arriben de l'estranger.


Preu

Públic general

5€

Preu

Alumnes escoles de circ (en el cas de grups grans, cal reservar a info@circcric.com)

3€


Descompte socis/es

Socis/es APCC

3€


Compartiu aquest esdeveniment