Jornades d'nterculturalitat amb la Cia. Pole-Pole

Dia:

17h Xerrada amb Associació TuSí(k)Circ i la Cia. Pole-Pole

19h Presentació al carrer de la Cia. Pole-Pole

Carrer de Josep Torras i Bages, 62, Baixos, 08940. Cornellà de Llobregat, Barcelona

Obre a Google Maps

Les jornades d'interculturalitat: "De Sud a Nord: com construïm aliances interculturals", és un espai per la discussió, la reflexió i la co creació per construir aliances entre entitats culturals i entre territoris.

El divendres 03 de maig serà el primer dia de les jornades, on compartirem amb Sentimiento Cimarrón i la Companyia Pole-Pole, acròbates de Tanzània.

Agenda de divendres: 

17h: Xerrada El circ com oportunitat de treball artístic professional. Procés d’intercanvi cultural amb els acròbates de Tanzània Pole-Pole i l’Associació Tusikcirc.

18h: Sentimiento cimarrón.

19h: Companyia Pole-Pole, acròbates de Tanzània.

L’Associació TuSí(k)Circ amb col·laboració de Circus Mama Afrika (Kigamboni Community Center (KCC), a Dar es Salaam, Tanzània) i Move Zanzíbar (Jambiani, Zanzíbar, Tanzània), van oferir tallers de malabars, teles, trapezi i acrobàcia aèrea a joves  adults d’aquestes comunitats, dins el programa ja existent de formació de talents (Dar es Salaam) i per proporcionar noves disciplines de circ i poder construir un espectacle més complet (Zanzibar). Els programes, a més de ser l’oportunitat perquè les comunitats arribin a gaudir d’un centre cultural, són programes que van dirigits a joves en risc d'exclusió de diferents parts del país, que la comunitat els ofereix un espai on viure i a la vegada una connexió amb hotels per poder tenir una sortida laboral.


Ara, aquests joves participen d’un Intercanvi Cultural a Espanya, amb el nom de Companyia Pole-pole (que significa Poc a poc en Swahili), quatre de Kigamboni i quatre de Zanzibar).


Preu

Prevenda a la pàgina www.salapadro.org (Inclou xerrada i presentació de Sentimiento Cimarrón)

3€

Preu

Dia de l'esdeveniment - (Inclou xerrada i presentació de Sentimiento Cimarrón)

5€

Preu

Taquilla inversa - espectacle al carrer


Comprar entrades


Compartiu aquest esdeveniment