Espais de Circ

Tub d'assaig 7,70

Tub d'assaig 7,70

L'Associació Tub d'Assaig 7,70 neix la tardor de 2007 a Terrassa de la inquietud de d'un grup d'artistes de circ de compartir un espai on crear i desenvolupar els seus projectes personals i col·lectius.

Un cop trobat aquest espai, els artistes i companyies de l'associació comencen a crear espectacles propis, a dinamitzar esdeveniments i a rebre i oferir formacions, ja sigui per compte propi o interrelacionant-se amb altres entitats.

Fruït d'aquest treball neixen propostes que es van consolidant amb els anys, com el Festival de Circ de Terrassa, la Gala de Circ de Festa Major o el Circ de l'Any.

L'interès creixent en el circ a la ciutat, obre les portes a arrencar el projecte formatiu de l'associació, enfocat a grans i petits, professionals i amateurs.

La creació, formació, producció i exhibició de circ són els objectius de l'associació actualment.

Si bé inicialment tots els membres de l'associació eren artistes de circ, el creixement de l'entitat ha fet que ara siguin perfils molt diversos els que s'encarreguen de tirar endavant amb la gestió i organització de l'associació, apostant per el model assembleari.

Adreça: Sant Leopold, 63

Municipi: Terrassa

Codi Postal: 08221

Provincia: Barcelona

Telèfon de contacte: 608687729

Correu electrònic: tubdassaig(ELIMINAR)@gmail.com

Web: https://www.tubdassaig.com

Tipus d'espai: Espai d'entrenament, Espai de creació, Espai de formació