Espais de Circ

L'Obrador espai de creació

L'Obrador espai de creació

l’Obrador – Espai de Creació és la seu oficial de la companyia de Roberto Olivan, fundador i director artístic de R.O.P.A. – Roberto Olivan Performing Arts i del Festival Deltebre Dansa.

Residències artístiques d’Arts Escèniques

l’Obrador – Espai de Creació és un espai totalment equipat per desenvolupar residències artístiques. La sala principal fa 198 m2 i està destinada a la creació i a l’assaig. La sala mesura 18 m de llarg, 11 m d’ample i 5,50 m d’alt.

La sala compta amb llum natural i artificial, equip de so, terra de fusta recobert de linòleum i sistema inverter de climatització. També està equipat amb vestuaris, lavabos, dutxa i una cuina-menjador. Aquest equipament permet a l’Obrador obrir les seves portes com a espai per a residències artístiques d’Arts Escèniques a totes aquelles companyies i creadors emergents i consolidats que tinguin dificultats per accedir a espais de treball i assaig.
Inspiració per a les residències artístiques

Com a espai per a residències artístiques, l’Obrador va un pas més enllà gràcies a la combinació entre l’experiència del seu fundador i director artístic, Roberto Olivan, i la riquesa natural de l’espai que l’envolta a Deltebre. D’aquesta manera, les companyies no només tenen accés a unes instal·lacions ben equipades on poder desenvolupar els seus processos de creació, sinó que també poden comptar amb l’experiència d’Olivan com a ull extern i poden trobar inspiració en els paisatges únics del territori.

Adreça: Av. Goles de l'Ebre 4.

Municipi: Deltebre

Codi Postal: 43580

Provincia: Tarragona

Telèfon de contacte: 664 061 506

Correu electrònic: info(ELIMINAR)@robertoolivan.com

Web: https://espailobrador.com/ca/

Tipus d'espai: Espai de creació