Espais de Circ

EtcA - Escola de Teatre i Circ d'Amposta

EtcA - Escola de Teatre i Circ d'Amposta

L' Escola de Teatre i Circ d'Amposta (EtcA) neix l'any 2013 amb la voluntat de ser un mitjà adient, no  només per la formació bàsica d'actors, sinó per posar les eines que ofereix el fet teatral i les arts circenses al servei d' altres àmbits professionals en els que la comunicació i la creativitat desenvolupen un paper important.
És per això que a l'EtcA s'impartiran cursos regulars que possibilitin obtenir una formació sòlida  en teatre físic i en tècniques circenses (clown, trapezi, cercle, teles, acrobàcia, malabars, ...), a la vegada que posarem en funcionament diferents dinàmiques que permetin apropar el teatre i el circ a la societat. 
Comencem pas a pas, amb l'obertura de dos cursos per al curs 2013-2014 (1er Nivell de teatre per adults i 1er Nivell de teatre per a joves) i any rere any desitgem anar afiançant aquest projecte a la ciutat d'Amposta obrint nous cursos i nivells.

L'EtcA està dirigida per Jordi Príncep, titulat en arts escèniques per l' Escola Internacional de Teatre Estudis Berty Tovías (ACET) i especialitzat en tècniques de circ a l' Escola d'Acrobàcia "Los Athenas" i al Teatre Estudio Victor Hernando "La Riereta", amb una àmplia trajectòria professional tant actoral com docent, vessant aquesta segona que l'ha portat a col·laborar en els últims anys, amb diferents administracions i entitats públiques, en projectes que vinculen teatre i educació. És membre de l'Associació d'actors i directors professionals de Catalunya (AADPC) i de l'Associació de professionals de circ de Catalunya (APCC).
 
L’EtcA compta amb el suport institucional de l’Ajuntament d'Amposta i de la Societat Musical La Unió Filharmònica d'Amposta. 

Adreça: Navarra, 44 (baixos)

Municipi: Amposta

Codi Postal: 43870

Provincia: Tarragona

Telèfon de contacte: 657 931 625

Correu electrònic: etca.info(ELIMINAR)@gmail.com

Web: http://etca.cat/

Tipus d'espai: Espai de formació