Espais de Circ

Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa

El Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa és un espai dedicat a la difusió i a la dinamització cultural de barri, a més d'un punt de trobada i de convivència pel veïnat i les entitats. Amb una mirada propera i comunitària, el centre cívic fomenta les relacions que sorgeixen i es consoliden a través de la pràctica cultural, alhora que promou el treball compartit amb les entitats i serveis del territori.

Conegut a la ciutat com "El Ribera", l'equipament posa especial accent en la formació i divulgació de les arts escèniques -especialment el teatre i el circ-, la gastronomia, les arts visuals, la cultura digital, i les activitats familiars. Dins dels projectes del centre, s'organitzen activitats multidisciplinàries, i al mateix temps, s'acullen iniciatives i propostes innovadores.

El circ és un dels projectes singulars del centre, el que el converteix en un projecte de referència a nivell de ciutat pel que fa a les arts circenses. Ofereix propostes formatives per a tots els públics i una programació d'espectacles i activitats familiars al voltant del circ, durant tot l'any i coincidint amb el calendari festiu local i popular.

Consulta els espais d'aprenentatge i les propostes de circ!

Adreça: C/ Dolores Ibárruri 45

Municipi: El Prat de Llobregat

Codi Postal: 08820

Provincia: Barcelona

Correu electrònic: ccriberabaixa(ELIMINAR)@elprat.cat

Segon Correu electrònic: esceniques(ELIMINAR)@ccriberabaixa.cat

Web: https://www.elprat.cat/cultura/centre-civic-sant-jordi-ribera-baixa/bombo-al-circ

Tipus d'espai: Espai d'exhibició, Espai de formació

Dates: 93 374 15 80