Espais de Circ

Pla Roig

Pla Roig

Pla Roig és un espai enfocat a l’acció artística. Es construeix com un lloc de pràctica sobre la investigació, mitjançant la creació de connexions entre: artistes, públic, empreses i professionals interessats en el desenvolupament cultutral de l’art. Situat a Barcelona al barri de Sants, el local està obert a la formació, la investigació, la creació i l’exhibició de totes les disciplines artístiques, des de les propiament escèniques (dansa, circ, teatre, música…) a la pintura, l’escultura o les lletres. Imatge i gest, paraula i moviment, il·lustració i plàstica, en un espai que convida al recolliment, al contacte i a l’intercanvi.

Pla Roig ofereix un continu d’activitats: classes, tallers, mostres, exhibicions, presentacions… Fins i tot, generar residències d’artistes. La filosofia de Pla Roig és propiciar als creadors que passin per l’espai una energia que comporti a l’ebullició estètica en multitud de direccions, donant lloc a combinacions de tot tipus de multidisciplinarietat artística.

L’espai és un local de 200 m2 amb un despatx de 20 m2. Es troba a pocs metres de la parada de metro de Sants Estació i de la parada de metre de la Plaça del Centre. I a uns 100 metre de l’Estació de Sants. És un local diàfan amb 5 metres d’altura. Dos WC (un d’ells adaptat), vestuari i una àrea de descans i reunió. Presenta una adequada reforma d’insonorització acústica i amb un equipament d’il·luminació i so amb diferents barres per la seva mobilitat i adaptabilitat a qualsevol tipus d’esdeveniment, mostra o exhibició. El terra de parquet cobert de linòleum és factible de ser transportable per adaptar l’espai d’acció a tot tipus de pràctiques escèniques.

Adreça: C/ Robrenyo 64

Municipi: Barcelona

Codi Postal: 08014

Provincia: Barcelona

Telèfon de contacte: 661211921

Correu electrònic: info(ELIMINAR)@plaroig.com

Web: https://www.plaroig.com

Tipus d'espai: Espai de creació