Espais de Circ

Nau Ivanow

Nau Ivanow

La Nau Ivanow és un espai d'acollida, d'acompanyament, d'assaig i error, d'investigació; un refugi on les companyies d'arts escèniques que l'habiten poden trobar el caliu per treballar sense presses, amb bones condicions, i que no se sentin només usuàries d'un espai, sinó habitants naturals.

El conjunt de projectes de la Nau Ivanow ve marcat per tres grans eixos de treball amb un denominador comú, la internacionalització, que de manera transversal és present en tots els projectes que duem a terme. Així doncs apostem per:

  • La creació, donem cobertura a totes les etapes del procés creatiu i a tota la cadena de valor d'un projecte escènic. Oferim la tranquil·litat necessària per investigar i treballar sense la pressa de treure resultats i de crear "productes" que sovint no reflecteixen l'esperit de les companyies.
  • L'acompanyament, per fer créixer i donar a conèixer el treball de les companyies. La Nau Ivanow fa una aposta clara per acompanyar sense cap tipus d'ingerència artística, cada companyia ha de ser lliure de triar el seu camí. Des de la Nau l'acompanyarem tot ajudant a la professionalització i a la dignificació de les seves condicions de treball, tant presents com futures.
  • El treball amb el territori, som un espai on les comunitats poden viure els processos creatius i on mitjançant la participació d'aquestes s'estableix un diàleg directe amb les companyies que fa créixer tothom. Aquesta convivència ha de servir d'impuls per generar societats crítiques i cohesionades i companyies compromeses amb les comunitats que les envolten.

Adreça: c/ Hondures, 28-30

Municipi: Barcelona

Codi Postal: 08027 Barcelona

Telèfon de contacte: 933407468

Correu electrònic: info(ELIMINAR)@nauivanow.com

Web: https://nauivanow.com/

Tipus d'espai: Espai de creació