Espais de Circ

TuSi(k)Circ

TuSi(k)Circ

TuSí(K)Circ neix de la voluntat d'apropar la formació i cultura del circ a dos llocs ben diferents: Mèxic i el Vallès. L'associació vol donar resposta a tres necessitats detectades: aproximar el circ a la zona del Vallès com extraescolars; oferir un espai per creacions, residències i cabarets d'artistes de la zona; i per últim, com a projecte de circ social.

Actualment l'associació té dues seus:

- Riells del Fai, on ofereixen tallers regulars d'aeris per infants/joves i adults, un espai d'entrenament i creació i obert. Alhora aposten per dinamitzar la comunitat i el panorama cultural del territori facilitant la programació d'espectacles de circ d'artistes que estan de pas o que habiten la comarca. Des de l'octubre de 2021 també col·laboren amb Singularments amb un taller setmanal de circ (una associació de famílies amb infants amb diversitat funcional de Bigues i Riells).

- Palau-Solità i Plegamans, on ofereixen tallers regulars d'aeris per infants/joves i adults. Aquests tallers van dirigits a persones que s'han inscrit per interès propi i a cada grup hi ha dues places subvencionades per la mateixa entitat destinades a derivacions de serveis socials, de psicopedagogues de les escoles i institut o de les institucions de justícia juvenil del poble.

El que generem és trencar amb un extraescolar normalitzat i trencar amb els tallers que realitzem dins les institucions, d'aquesta manera creem un únic espai públic d'actuació on totes ens trobem i gaudim del circ com eina educativa, per tal de no generar únicament integració en un grup, sinó inclusió social.

Adreça: Carrer Dr. Zamenhof, 1 (Centre Cívic Riells del Fai)

Municipi: Bigues i Riells

Codi Postal: 08416

Provincia: Barcelona

Telèfon de contacte: 697838301

Correu electrònic: tusikcirc(ELIMINAR)@gmail.com

Web: https://tusikcirc.wixsite.com/my-site

Tipus d'espai: Espai de formació