Espais de Circ

La Central del Circ

La Central del Circ

La Central del Circ té entre els seus principals objectius assegurar la creació continuada de circ a Barcelona, esdevenint un espai d’experimentació d’idees i continguts per als/ les artistes i de recursos per a la creació. Per tal d’acompanyar els i les artistes en els seus processos creatius, s’impulsen diferents tipus de residències de creació i un programa de formació continuada (detallat a l’apartat formació) destinats a dotar els i les artistes d’eines que enriqueixin els seus plantejaments creatius i les seves metodologies de treball.

L’objectiu de les residències de creació és donar suport i acompanyar les companyies que necessiten un espai físic i un acompanyament per a realitzar els seus projectes artístics (recerca, creació, assajos d’un espectacle, etcètera) així com estimular els i les artistes perquè es dediquin amb més intensitat a la recerca i la confrontació del seu treball.

Artistes i companyies, poden també llogar els espais de creació, a travès d’un sistema habitual de lloguer i pagament. La Central disposa de 5 sales de creació de diferents dimensions.

Finalment, En Construcció i els Assajos Oberts, són moments en els quals els i les artistes poden mostrar el seu treball, encara que sigui molt incipient, per tal de confrontar-lo a altres mirades i generar un espai de diàleg i d’intercanvi al voltant de les propostes artístiques.

Adreça: Parc del Fòrum de Barcelona Moll de la Vela, 2

Municipi: Sant Adrià del Besós

Codi Postal: 08930

Provincia: Barcelona

Telèfon de contacte: 93 356 08 90

Correu electrònic: info(ELIMINAR)@lacentraldelcirc.cat

Web: https://www.lacentraldelcirc.cat/

Tipus d'espai: Espai d'entrenament, Espai de creació