Fires i festivals

Festival Mimaa

El Festival MIMAA posa en valor les arts escèniques en totes les seves facetes de representació i format.

Per què diem posar en valor?
Ja sabem que les arts escèniques són les arts menors dins del món de l'art però paradògicament, són les més inclusives, les que permeten sumar sense regles establertes i les que, molt sovint, succeeixen als espais on tothom en pot gaudir; l'espai públic.

Malauradament, tots aquells implicats no són valorats com es mereixen i, com a organitzadors i directors del festival, volem tenir cura al detall de totes les funcions que hi caben per fer-lo realitat.
I SÍ. Parlem dels sous. Parlem de l'atenció humana i parlem de reivindicar que, qualsevol ofici mereix dignitat.

No ens volem centrar en cap disciplina en concret però, el que sí que tenim clar, és que la programació ens neix del cor, d'allò que hem vist, viscut i sentit i ens ha marcat per sempre. Així doncs, dins el festival podem trobar disciplines com: circ, pallasso, titelles, música, performance, site specific, dansa, teatre gestual...

No ens tanquem portes, ens el contrari, tot allò que la nostra retina vagi filtrant fins arribar al cor serà proposta assegurada per al festival MIMAA!

Com hem mencionat, la part humana és imprescindible per a nosaltres. Cuidar, mimar. Posar l'accent en això, tant necessari avui en dia en una societat capitalista on l'individualisme regna per sobre de tantes coses.

Creiem fermament en que les arts mouen, trenquen, construeixen i obren nous paradigmes en les persones, així com ofereixen un oasis on somniar, on tot és possible... ho fan en espais públics, amb tota la diversitat de persones que vulguin ser-hi, sense excepció i sobretot, sense exclusió.

És per això que no volem ser un "gran" festival en quan a quantitat d'oferta artística, sinó que volem ser un "gran" festival en qualitat en totes les branques possibles que ens brinda l'experiència.

Volem fer dels tres dies un espai físic i temporal on tot sigui possible.
Un espai on ens trobem, barregem i relacionem amb un mateix fi. On el somriure i les emocions ens uneixen i on, per sobre de tot, gaudim.

Fer renéixer l'esperit a través d'una experiència cultural efímera.

Municipi: Arbúcies

Codi Postal: 17401

Provincia: Girona

Web: https://mimaafestival.com/

Dates: Segon cap de setmana de setembre