Fires i festivals

Festival TNT

El Festival TNT | Terrassa Noves Tendències és un festival anual d’arts escèniques contemporànies amb programació de circ que se celebra a la ciutat de Terrassa des de 2007.

El Festival TNT impulsa i difon la creació contemporània i multidisciplinària i les arts en viu amb propostes per a tots els públics. El Festival porta a Catalunya una mostra de les propostes més innovadores del panorama internacional i aposta especialment per descobrir el talent emergent dels nostres creadors.

Un festival amb trajectòria

TNT és un festival de nous llenguatges artístics, és la transformació del futur en present, l'activació de noves maneres d'habitar l'expressió artística, de relacionar-la amb el nostre món, incert i accelerat, saturat i desigual, pendent d'un canvi global. TNT és provocació, incomoditat, experimentació, diversió i, també, vulnerabilitat.

TNT dona suport a pràctiques artístiques crítiques i compromeses. Estèticament obre el ventall a totes les possibilitats del nostre temps, impulsant nous formats i desbordaments de l'escena. Conceptualment, treballa amb artistes implicats amb els conflictes dels nostres temps com l'ecologia, la desigualtat, el gènere i la diversitat o l'hegemonia de les noves tecnologies.

TNT fomenta propostes que transitin per terrenys transversals provocant interseccions amb d'altres disciplines artístiques que permetin obrir l'escena a noves comunitats, tant de creadors com de públics, i treballant sempre en xarxa amb d'altres institucions, centres educatius, col·lectius locals organitzats i ciutadania en general per tal d'expandir l'arrelament del festival al seu territori: la ciutat de Terrassa.

TNT acull una programació innovadora, transdisciplinar i contemporània articulant, en cada edició, un discurs col·lectiu. Dona suport a artistes mitjançant coproduccions i residències que acompanyen els processos d'investigació i de creació i, alhora, els incentiva a dur a terme activitats participatives que propiciïn la participació de la ciutadania de Terrassa

Durant el TNT, volem generar una suspensió en el temps i en l'espai, un cap de setmana durant el qual un grup d'artistes i públic es reuneixin per trencar la quotidianitat i generar un espai comú de debat crític, artístic, d'experimentació i, sempre, de celebració.

Adreça: Plaça Maragall, 2

Municipi: Terrassa

Codi Postal: 08221

Provincia: Barcelona

Telèfon de contacte: 93 733 81 40

Correu electrònic: tnt(ELIMINAR)@terrassa.cat

Web: http://www.tnt.cat/

Dates: 1a setmana octubre