El Viatge d'en Filo Cordafil

Companyia: S'Espai de Circ


Una obra de teatre i circ, amb tots els ingredients per captivar a tota la familia des de'l primer minut.

A El viatge d’en Filo Cordafilconeixereu a en Pepe i n’Eva, dos cordaires molt divertits i amb moltes ganes de jugar. El seu món són les cordes, els fils… Sempre s’enreden. I el que més els hi agrada, és donar-li corda a la imaginació.

També ens visitarà en Filo, una titella que li encanta inventar-se històries, ballar, saltar… Però avui en Filo està trist, perquè ha perdut una cosa… I no sap què és.

Junts, emprendràn un viatge emocionant, per descobrir què ha perdut en Filo. I més important encara, com recuperar-ho. Però necessitaràn la vostra ajuda, així que veniu preparats per viure grans aventures!

A través del circ (corda aèria, trapezi, acrobàcia, roda cyr, equilibri amb objectes), el teatre i la dansa, en Filo i els seus amics cordaires et conviden a compartir un viatge amb grans dosis d’humor i fantasia, on tot tipus d'objectes es transformen en personatges increïbles, per endinsar-vos en el seu imaginari.

Una història sorprenent plena de diversió, emocions i valors, amb una posada en escena cuidada fins a l'últim detall, on descubrireu un món plè d’imaginació, i molt de circ!

Director:
Pepe Bosch i Eva Adserías
Núm. d'intèrprets:
3
Membres de l'APCC en aquest espectacle:
Eva Adserias Requena, Jose Luis Bosch Febrer
Fitxa Artística:

Pepe Bosch

Eva Adserías

Gibet Bosch

Durada:
45 min- 1h15 min
Any estrena:
2017
Tipus de públic:
Tots els públics
Tipus d'espai:
Sala
Música en directe:
No
Persona de contacte:
Eva Adserías
Telèfon:
606 06 19 26

Galeria

Altres espectacles de la mateixa companyia

Compartiu aquesta fitxa