Davaiii

Companyia: Domichovsky&Agranov


Un ganivet solca l'aire. I sona com si el vent travessés oceans i muntanyes. I, mentre el ganivet vola, un violoncel deixa que un arc l'acariciï, l'esgarrapi i el travessi fins que li fa xiuxiuejar dolces melodies que amansirien les feres. I el ganivet continua el seu viatge, fins que arriba... a on? Creieu que haurà encertat en el blanc?

Ganivets i destrals que travessen fustes. I el so d'un violoncel que talla l'aire. El dolor i l'alegria fan equilibris en el tall d'un ganivet, perquè l'alegria pot ser dolorosa i el dolor guspirejar d'alegria, perquè qui llança pot ser qui rep, perquè el domador a vegades pot deixar-se domar, i el ganivet sonar a música i la música ser una espina que se'ns clava a l'ànima.

Dolor i alegria, fustes i cordes, destrals i ganivets, música i equilibris se citen en aquest espectacle en el qual un llançador de ganivets, que sap de malabars i equilibris, li busca les voltes a un violoncel·lista per trobar-li la diana que porta al pit.

Davaiii, l'espectacle que ens presenta la Cia. Domichovsky & Agranov, es va estrenar en el Festival Trapezi de Reus passat, que també va impulsar la producció de l'espectacle.

Director:
Karl Stets, Piero Steiner
Núm. d'intèrprets:
2
Membres de l'APCC en aquest espectacle:
Pablo Domichovsky, Karl Kristian Stets
Fitxa Artística:

Idea Original: Sasha Agranov i Pablo Domichovsky.

Mirada externa: Piero Steiner, Karl Stets. Jose Luis Redondo i Jorge Albuerne.

Fotografia: Laura Soriano.

Video:Abel Moreno. Philippa Young & Ghinwa Daher

Durada:
45 min- 1h15 min
Any estrena:
2019
Disciplines:
Altres, Verticalisme
Tipus de públic:
Tots els públics
Tipus d'espai:
Carpa, Carrer, Sala
Música en directe:
Persona de contacte:
Pablo Domichovsky
Telèfon:
635339678

Galeria

Compartiu aquesta fitxa