C´est pas Possible

Companyia: Sempre Arriba


Per davant un dia més de treball, i sota la seva responsabilitat, que tot estigui a punt per a l'inici de la funció. Acostumada a treballar a l'ombra, la tècnica i Rigger és l'encarregada de muntar el pòrtic d'aeris i preparar-ho tot perquè la Gran Artista brilli en escena. Responsable, disciplinada, eficaç i professional, cada dia posa el millor de si mateixa. Però avui la seva rutina serà alterada per la mirada de el públic, que desperta el seu costat maldestre i fantasiós, portant-la a fer el que creia impossible.

C'est pas Possible és un espectacle en llenguatge clown i amb acrobàcia aèria, dirigit per la Industrial Teatrera, una història de Autosuperació, amb un missatge molt coherent en aquests temps, un Sí es pot, un Juntes Podem.

Director:
La Industrial Teatrera
Núm. d'intèrprets:
1
Membres de l'APCC en aquest espectacle:
Jaume Navarro Fonts, Marta Iglesias Martín
Fitxa Artística:

Direcció: Mamen Olías y Jaume Navarro (La Industrial Teatrera) En escena: Marta Iglesias Tècnic: Inda Pereda Edició de so: Iago Gordillo Assessorament tècnic: Dani Pais Vestuari: Olga Gui_Bag Escenografia: Banale Fotos: PRO Light Foto Estudio Vídeo: Malala Ricoy

Durada:
30-45 min
Any estrena:
2019
Disciplines:
Pallasso, Teatre, Teles
Tipus de públic:
Tots els públics
Tipus d'espai:
Carrer
Música en directe:
No
Persona de contacte:
Marta Iglesias
Telèfon:
646314995

Galeria

Altres espectacles de la mateixa companyia

Compartiu aquesta fitxa