Mira'T

Companyia: Circ Pànic


Una gran balança dreta al mig de la pista...

MiraT, un joc de mirades encreuades. D'ell cap a ell mateix, alhora introspectiva i d'obertura a l'altre. De tu cap a ell i d'ell cap a tu. Mirar-se, confrontar-se amb la pròpia solitud, prendre la decisió de fer aquest viatge personal i transcriure'l a la pista. MiraT, una injunció al mirar-se sense autocomplaença però també sense supèrbia, amb humor i auto ironia. En una constant recerca de l'equilibri, tot oscil·lant, tot girant, tot ballant.

Nota d'intenció:

MiraT vol ser una invitació a la reflexió sobre la fràgil condició de l'ésser humà, una proposta per a reflexionar sobre l'equilibri il·lusori de la vida on cadascun de nosaltres, en qualsevol moment, es pot trobar en una situació límit.
A la pista, un home i una gran balança. Jugant amb pesos i contrapesos, emprèn un viatge a la recerca constant dels límits de l'equilibri. Aquest viatge es tan físic com interior. És un mirar-se i també exposar-se a la mirada dels altres. Mirar la pròpia solitud i transcendir-la exposant-la al bell mig de la pista.

Un viatge simbòlic en el qual cadascú de nosaltres es podrà reconèixer, una reflexió sobre el que significa prendre una decisió important, una decisió que pot canviar-te la vida. Alguns deixen el seu lloc d'origen per aventurar-se en terres desconegudes, d'altres es refugien amagant-se de la societat. Éssers a la deriva, a la recerca d'un lloc que puguin fer seu, persones omplertes de por i d'esperança, de resignació i d'il·lusió. Cadascuna amb la seva balança interior que oscil·la entre un sentiment i l'altre.

Director:
Piero Steiner & Stéphanie Coppé
Núm. d'intèrprets:
1
Membres de l'APCC en aquest espectacle:
Jordi Panareda Pou
Fitxa Artística:

Pepe Arias Contreras (músic violoncelista i altres instruments)

Durada:
30-45 min
Any estrena:
2017
Tipus de públic:
Tots els públics
Tipus d'espai:
Carpa, Carrer, Sala
Música en directe:
Persona de contacte:
Íngrid Bolaño Guivernau
Telèfon:
667490975

Altres espectacles de la mateixa companyia

Compartiu aquesta fitxa