Guurka

Companyia: Derecha Izquierda


Ella és juganera. Ell un ximplet. Ell es vol casar. Ella no. Aquesta és la història d’encontres i desencontres d'aquests dos personatges, que sembla, a primer cop d’ull no tenen res a veure l'un amb l'altre, però en el fons tenen molt en comú, tot i que ella no ho digui, i ell no se n'adoni. 
Dues persones que arriben amb ganes de descobrir-se a elles mateixes per mitjà del joc. Sinceritat. Simplicitat. Només ganes d’estar i d’habitar un espai de joc, de ser i de compartir totes les seves emocions amb el públic. 
Ella és somiadora. Ell enamoradís i es vol casar, però ella no ho vol, només vol jugar. Tot i que ell no acaba d’entendre les regles del joc i insisteix, acaba per descobrir altres maneres de relacionar-se i d’apropar-se a ella, construint així una dolça relació des del respecte dels límits. 
En el transcurs d’aquests trenta minuts passa de tot. Interactuen amb el públic, amenacen amb caure, juguen amb el risc de les alçades... Des de la acrobàcia a terra, a pujar un damunt de l’altre, generant sorpresa amb els portés on tant l'un com l'altre són portor i àgil, acabant amb el pal xinès. Mitjançant l’ humor i el joc amb el públic, aquests dos éssers ens comparteixen la seva història. Cadascún amb una energia molt diferent que contrasta i diverteix alhora que es complementen. Tots dos protagonistes vénen a lliurar-nos aquest espectacle fresc i lleuger, adreçat a tot aquell que tingui ganes de divertir-se.

Núm. d'intèrprets:
2
Membres de l'APCC en aquest espectacle:
Carolina Franco, Gaston Villamil
Fitxa Artística:

Idea Original: Derecha Izquierda

Mirada externa: Raquel Cros

Intèrprets: Carolina Franco - Gastón Villamil.

Durada de l´espectacle: 30 minuts

Col·laboració i Residència: Cronopis Espai de Circ i Can Fugarolas

Durada:
30-45 min
Any estrena:
2022
Tipus de públic:
Tots els públics
Tipus d'espai:
Carpa, Carrer, Sala
Música en directe:
No
Persona de contacte:
Carolina
Telèfon:
617608999

Compartiu aquesta fitxa