Adagio

Companyia: Duo Lof


Dues dones i un trapezi, ballant a l’aire i girant sense parar amb una gran complicitat. Un duo de dansa-trapezi que transmet bellesa i harmonia. Poesia que arriba al cor, plena de força i tendresa a la vegada. Una peça curta perfecte per a gales de circ, cabarets o esdeveniments, un número que t'hipnotitzarà i no et deixarà indiferent, una dansa entre dos cossos inspiradora i emotiva.

Núm. d'intèrprets:
2
Membres de l'APCC en aquest espectacle:
Berta Junyent
Fitxa Artística:

Som la Dunia Jiménez i la Berta Junyent, cada una té la seva trajectòria en el món del circ per separat, però un bon dia ens vam creuar per jugar i compartir a dalt del trapezi donant voltes i va sorgir la màgia, des de llavors ens vam unir per fusionar-nos en un duo de dansa-trapezi, creant una peça curta: SINCRONIA.

La Berta porta més de 15 anys dedicant-se al món del circ, en concret als aeris, ha format part de diverses companyies com Desastrosus Cirkus, Bauala, Improvisto's Krusty Show o Ton i Ton. També es dedica a la formació d'aeris, actualment al Penedès, però també va formar part com a docent de l'Escola Infantil de Circ de l'Ateneu Popular de 9 Barris durant 6 anys. També ha realitzat projectes de circ social en col·laboració amb l'Ateneu, la Central del Circ i altres.

Durada:
Menys de 15 min
Any estrena:
2023
Tipus de públic:
Tots els públics
Tipus d'espai:
Carpa, Carrer, Sala
Música en directe:
No
Persona de contacte:
Berta Junyent
Telèfon:
660040575

Galeria

Compartiu aquesta fitxa