La Flama de Drako

Companyia: Drakonia


La Flama de Drako és un espectacle multidisciplinar per a tots els públics on descobrim la commovedora història d'amistat i respecte entre els personatges, a través dels malabars de foc, la música i la dansa.

Un cop l’any, els fills de Drako es reuneixen per rebre al seu pare i venerar la flama que li dona vida, i ho faran demostrant les noves habilitats adquirides. Però abans que la trobada finalitzi, dos d’aquests personatges s’enamoraran. Un amor que els portarà a robar la flama sagrada. Aquest serà el detonant d’una batalla entre els fills de Drako... 
Una història que ens portarà a un món fantàstic ple d’elements sorprenents, coreografies i moviments, acompanyats pels efectes visuals generats pels malabars de foc. Una aventura plena d’acció i imatges poètiques presentada a través de l'harmonia i la complicitat dels personatges amb la música i el foc.

L'espectacle es va estrenar el 2020 i en l'actualitat segueix fent gires internacionals. Entre l'any 2020 i el 2024 ha realitzat més de 400 actuacions principalment en territori francés amb mig milió d'espectadors. L'any 2022 l'espectacle es va començar a realitzar per 2 equips en gira de manera simultànea degut a la gran demanda de espectacles i l'any 2023 es va realitzar de manera simultànea amb un total de 3 equips. Al 2021 va rebre el guardó de la cadena Capfun com a millor espectacle familiar amb un gran reconeixament de tot el públic. 

Director:
Cesc Martinell
Núm. d'intèrprets:
6
Membres de l'APCC en aquest espectacle:
Albert Ortiz Sotillo
Fitxa Artística:

GUIÓ I CREACIÓ: Cesc Martinell 

Direcció artística : Cesc Martinell i Mireia Blasco 

Coreografies :  Rut Rigat i Albert Ortiz

Direcció tècnica i musical : Albert Ortiz 

Durada:
45 min- 1h15 min
Any estrena:
2020
Tipus de públic:
Tots els públics
Tipus d'espai:
Carrer
Música en directe:
Persona de contacte:
Albert Ortiz Sotillo
Telèfon:
+34 654 131 655

Galeria

Compartiu aquesta fitxa