L'Ateneu de 9 Barris celebra divendres la 7a Festa del Circ Social

L'Ateneu de 9Barris organitza aquest divendres 17 de juny la 7a Festa del Circ Social, que neix com la festa de cloenda de les activitats socioeducatives que fa a Nou Barris. Es trobaran els diferents projectes socioeducatius per a infants, adolescents i joves que participen a la Taula de Franja, i compten amb el suport de l’Agència de Salut Pública i el Consorci d’Educació de Barcelona.

Divendres 17 de juny al Parc de l'Amistat, es realitzarà un gran taller de circ a les 17 h, i tot seguit hi haurà actuacions del jovent del barri participants en projectes de circ social de l'Ateneu. Estaran presents a la festa els joves de l’Escola de Circ Social de Saragossa i de l’Associació Donyet Ardit d’Alacant.


Cal destacar la presentació del llibre "Circ, educació i transformació social. El projecte pedagògic de l'Ateneu Popular de 9 Barris", que es realitzara el dijous 16 de juny a la Bilbioteca central de Nou Barris, i comptarà amb la participació de projectes provinents de Saragossa i Alacant.

 

Serà la cloenda de les activitats socioeducatives que fa a Nou Barris durant l'any

Compartiu aquesta notícia