El duo Amer i Àfrica, en gira internacional amb Block de les companyies NofitState Circus i Motionhouse

El duo català de circ de mans a mans Amer i Àfrica es troben de gira internacional amb l'espectacle BLOCK, una creació conjunta de dues de les companyies més importants del Regne Unit, NofitState Circus i Motionhouse, de dansa.

BLOCK es va estrenar el passat 20 de maig al festival Norforlk & Norwich amb una bona rebuda del públic anglès, i les representacions continuaran fins a mitjans de setembre. Aquesta gira és majoritàriament al Regne Unit, però també faran algunes representacions a Bèlgica i Itàlia durant aquest estiu. 

L'espectacle està dirigit per Kevin Finnan i la direcció de circ és de Paul Evans i vol ser la unió dels estils de les dues companyies de dansa i circ. A partir de 20 bloc de grans dimensions, que formen diferents formes i ombres, els artistes juguen, es mouen i exploren, amb la intenció d'ajuntar i barrejar la dansa i el circ.

Block fa referència a la vida a la ciutat, i a les seves contradiccions i als seus reptes. Està coproduït per Archaos,  el Pôle National des Arts du Cirque Méditerranée i Le Citron Jaune, Centre National des Arts de la Rue.


Si voleu consultar dates i espais podeu mirar aquest enllaç al calendari de a la web d'Amer i Àfrica.

Compartiu aquesta notícia