L'APCC tindrà un estand paraigua a Fira Tàrrega

L'APCC tindrà un estand paraigua a la Llotja Professional de Fira Tàrrega, que enguany té lloc del 8 a l'11 de setembre. Com en d'altres ocasions, els socis i sòcies interessats, podran utilitzar aquest estand de cara als contactes i programadors i professionals que visitin la fira, recordeu que us heu d'acreditar com a professionals, enguany disposem d'un descompte del 50% en l'acreditació. A més, enguany l'APCC organitzarà sessió d'Speed Meeting entre professionals del circ i programadors/es el dijous 8 de setembre.

L'objectiu d'aquestes accions es  difondre el circ encara més en àmbits com Fira Tàrrega, i facilitar la difusió i la internacionalització dels projectes i espectacles dels nostres associats/des.

Si esteu interessats en participar ens heu d'enviar un correu electrònic a apcc@apcc.cat abans del 30 de juliol. Com en d'altres ocasions, s'establiran unes franges horàries per a cada soci i sòcia per tal d'assegurar la presència a l'estand  i poder informar als professionals que es trobin a la Llotja.

Les companyies i artistes participants heu d'enviar-nos un enllaç amb vídeo promocional de l'espectacle si en teniu i fer-nos arribar material de difusió (fulletons, targetes, etc) abans del 5 de setembre perquè el tinguem ja el dijous 8 quan muntem l'estand.

Speed Meeting

L'APCC organitza enguany una trobada entre artistes i programadors/es presents a Fira Tàrrega per facilitar la difusió dels seus projectes i espectacles. Concretament es tractarà d'un speed-meeting, una sèrie de trobades curtes per explicar en un espai breu de temps  els projectes, un punt de partida per una posterior xerrada més llarga si els dos professionals ho consideren adient.


L'Speed Meeting tindrà lloc a la sala superior de la Llotja de Professionals de Fira Tàrrega el dijous 8 de setembre de 16h a 18h15 (horari encara aproximat).


Per tal d'organitzar millor les trobades, els artistes i gestors/es, us demanem que us assegureu que teniu actualizada la informació dels vostres espectacles a la web, així com certes dades bàsiques (idioma, si és de carrer o de sala, tipus de públic) de cara a poder organizar de la manera més eficaç les reunions.


Durant el mes de juliol i agost des de l’APCC ens posarem en contacte amb programadors/es interessats en circ per convidar-los a participar al Speed Meeting, i una vegada tinguem el llistat de persones confirmades organitzarem la graella de trobades amb els associats/des interessats i us l’enviarem.

Inscriure's com a professional a Fira Tàrrega

Els artistes, companyies i gestors/es que vulguin participar en l'estand i el speed meeting hauran d'acreditar-se com a professionals a Fira Tàrrega (disposeu d’un 50% en la quota d’inscripció com a membres de l’APCC). La inscripció com a professionals permet assistir a totes les activitats organitzades a la Llotja, així com entrades gratuïtes i l'aparició al llistat de professionals presents a Fira Tàrrega (que utilitzen programadors, artistes, gestors etc).

Per tal d'inscriure-us com a professional:

1.-  acreditació individual (costa 18 €) heu d'indicar nom i cognom al camp “entitat”
2.-  acreditació d’entitat (permet acreditar fins a 4 persones i tenir 20 entrades professionals + 20 entrades acompanyant a meitat de preu) indiqueu el nom de la companyia al camp “entitat” ( costa 30 €)
3.- Al camp “nom” i “cognoms” sempre heu posar el vostre nom i cognoms
4.- MAI us oblideu de seleccionar APCC del desplegable associacions o no us podran aplicar el descompte.

 

Organitzem una trobada entre professionals del circ i programadors dijous 8 de setembre

Compartiu aquesta notícia