Pepa Plana, En diciembre i Roberto Magro al nou número de Zirkolika

La pallassa Pepa Plana i el director de circ Roberto Magro, protagonitzen les entrevistes del nou número de la revista Zirkòlika. Plana explica que el seu nou treball que estrena aquesta setmana al Festival Grec, “Paradís pintat”, enllaça la seva pròpia tragèdia familiar d’exili i mort amb la dels migrants econòmics i refugiats de guerra del segle XXI. Pepa Plana també descriu els canvis que ha viscut darrerament: “s’ha traslladat a viure al camp, ha superat l’experiència del Cirque du Soleil, ja no necessita reivindicar la feminitat i, fins i tot, ha pensat a treure’s el nas vermell (la cabellera rebel i roja no se la pensa tallar, de moment)”.


Per la seva banda Roberto Magro parla del món del circ actual i explica la transformació que està vivint actualment. L’exdirector artístic de La Central del Circ dirigeix espectacles de diferents companyies i escoles.


La portada de la revista està dedicada al 40 aniversari de la mort del pallasso Fofó, de la família Aragón, i s’explica la seva trajectòria i la importància de la seva figura pel circ a l’Estat Espanyol.


El nou Zirkòlika també dedica espai a la jove companyia En diciembre, en gira amb el seu espectacle de màstil i roda Cyr “Purpusii” i a la companyia Las Polis, que van participar a la darrera edició del Festival Curtcirckit.


Altres continguts de la revista parlen de Pinito de Oro, l’artista andalús Lolo Fernández, present al darrer Circada, i Vicente Quirós, a punt de complir 100 anys.

La revista dedica la portada al pallasso Fofó en els 40 anys de la seva mort

Compartiu aquesta notícia