Lucas Escobedo guany el premi Carpa de plata a Circuba

L’artista de circ Lucas Escobedo ha rebut aquest cap de setmana el premi Carpa de plata i el premi de l’associació d’empresaris i artistes circenses de Xil•le en el Festival Internacional Circuba 2016. El jurat ha premiat Lucas Escobedo, de la companyia Lucas Locus, en la disciplina de malabars de rebot.


El Festival Internacional de Cuba està considerat el més important de Sudamèrica i Centreamèrica i  un dels tres més importants del món juntament amb el Festival de Montecarlo i el Festival du Demain de Paris.


A més de Lucas Escobedo, van ser guardonats la Companyia Havana, amb el Gran Prix, i van rebre premis Carpa de Oro Mambo Five per barra russa i acrobàcia en màstil. La Carpa de Plata es va compartir amb la companyia russa Rosgocirk, i el premi de la popularitat va ser per l’equilibrista argentina Maria Celeste.  El premi especial ha estat per Andrés Atayde, propietari del Circo Atayde, amb més de 120 anys de trajectòria a Mèxic, i el premi Circuba  l’originalitat pel nordamericà Gran Throwdini, capaç de llençar més de 100 ganivets.
 

El Festival Internacional Circuba 2016 ha guardonat Escobedo en la disciplina de malabars de rebot

Compartiu aquesta notícia