Neix BuskeRai, un nou festival d’arts de carrer al barri de la Ribera de Barcelona

El cap de setmana del 29 i 30 de juliol l’associació RAI ha organitzat un festival d’arts de carrer a la gorra, BuskeRai, que ocuparà amb espectacles itinerants de música, circ i màgia els carrers del barri de La Ribera de Barcelona. Al festival hi actuaran entre d’altres artistes professionals del circ com Maria Cavagnero, amb roda Cyr, el pallasso Bergamotto, la companyia Punto i coma amb el seu espectacle El Cruce.


Tots els espectacles es realitzaran el divendres 29 i dissabte 30 de Juliol a partir de les 19h a les següents places del Barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera de Barcelona: Plaça de Sant Pere, Carrer de l’Allada Vermell, Plaça de Sant Agustí Vell.


RAI – Recursos d’Animació Interculturals és una associació juvenil que treballa pel foment de l’art i la cultura com eines de transformació social i cultural. Amb més de 20 anys d’activitats, RAI és un espai de creació, formació i difusió cultural al Casc Antic de Barcelona que pretén oferir eines i recursos per a projectes juvenils d’àmbit artístic, cultural i educatiu.

Podeu consultar tota la programació del festival a l'enllaç adjunt.

És a la gorra i tindrà lloc el cap de setmana del 29 i 30 de juliol

Compartiu aquesta notícia