Escarlata Circus, Joan Català, eia, Industrial Teatrera, Mumusic Circus, Garbuix i Diana Gadish estaran a Fira Tàrrega

La pròxima edició de Fira Tàrrega, que tindrà lloc del 8 a l’11 de setembre, acollirà com és habitual una programació variada en arts de carrer, amb presència important del circ. Enguany es podran veure a Fira Tàrrega CorroC d’Escarlata Circus, inTarsi de Companyia de circ “eia”, Amigoo de Mumusic Circus, Nàufrags de la Industrial Teatrera, l’últim Circ d’Hivern Garbuix, Handle with care de Diana Gadish i el nou espectacle de Joan Català, Menar.


Cal tenir en compte que a més de la programació de la pròpia fira les distribuidores La Maleta dels Espectacles i 23 Arts comptaran amb els seus propis espais d’exhibició. A l’espai de la Maleta es podrà veure Cirque Exalté amb Furieuse Tendresse i Dikhotomia cia amb Spazi…o, i 23 Arts han programat Xa!Teatre amb The Audition, Split de Colectivo Circo 9.8 i Au pied du mur amb 100 Racines.


Altres espectacles de circ programats a Fira Tàrrega són All genius all idiot de Svalbard, el circ polític de la companyia de teatre Obskené i Libel•lula del pallasso Toti Toronell.


L’APCC comptarà amb un estand paraigua a la Llotja Professional per acollir els socis i sòcies que vulguin donar a conèixer els seus espectacles als programadors i professionals presents a Fira Tàrrega. Aquí trobareu més informació, no dubteu posar-vos en contacte amb l’oficina (apcc@apcc.cat per qualsevol dubte).
 

L’APCC tindrà un estand paraigües a la Llotja Professional per acollir els socis i sòcies interessades en donar a conèixer els seus espectacles

Compartiu aquesta notícia