La Central del Circ presenta IOT! a les Festes de la Mercè

La Central del Circ torna a estar present a la programació de Circ al Castell de Montjuïc per les Festes de la Mercè amb la seva proposta IOT!, un recull de diverses propostes artístiques d’artistes que entrenen i creen en aquest equipament. L’artista Marta Torrens dirigeix IOT! i també hi actuarà entre número i número.


Les companyies que participaran a IOT! són En Diciembre, amb fragments del seu espectacle Purpusii de perxa xinesa i roda Cyr, La Fem Fatal amb el dúo de trapezi doble de Anton i Polina, la contorsionista Julie Bergez amb BorDerLine i el trio de mans a mans i acrobàcies aèries Estropicio amb Praxis. L’espectacle amb tots aquests fragments es podrà veure al Fossat Oest dissabte 24 i diumenge 25 a les 16h i a les 18h.


També formarà part de la programació de IOT! la companyia parisenca SID, amb el seu espectacle L’ironie d’un saut, que ocuparà el Fossat Oest dissabte i diumenge a les 12h30 i a les 17h15. La companyia haurà dut a terme prèviament una residència de 15 dies a La Central del Circ.
 

Marta Torrents dirigeix aquesta proposta de circ al Castell de Montjuïc

Compartiu aquesta notícia