Vols participar en l’estand paraigües de l’APCC a Fira Mediterrània?

L'APCC tindrà com en anteriors edicions un estand paraigües a Fira Mediterrània de Manresa. Aquesta és una activitat pensada per a què els socis i sòcies tinguin un espai en què treballar i difondre els vostres espectacles. En el marc del conveni signat amb Fira Mediterrània, els associats tindran un descompte del 50% en el preu de l'acreditació professional.

Els socis i sòcies que vulgueu participar en el nostre estand ens heu d’enviar un mail a apcc@apcc.cat fins el 2 d’octubre, i portar el vostre material de difusió a l’oficina o bé al mateix estand. Els vostres vídeos ens els podeu enviar a apcc@apcc.cat (per exemple a través de wetransfer o bé dient-nos on ens els podem descarregar).

L’estand de l’APCC estarà actiu des del dijous 6  fins dissabte 9 d’octubre, i es troba a la Llotja Professional, on des de Fira Mediterrània s’organitzen tota una sèrie d’activitats per a professionals de la cultura com Trobades Ràpides amb programadors o xerrades i taules rodones en el marc de les jornades professionals.

Aquestes jornades porten per títol “La creació col•lectiva: el valor del procés participatiu”. Diversos professionals oferiran les seves reflexions i bones pràctiques. En les jornades destaca la xerrada “Arts de carrer i canvi social”, en què hi participaran representants del festival Spoffin (Holanda), Tocatì (Itàlia) i Umore Azoka Leioa (País Basc). També s’han inclòs una xerrada sobre les arts a l’escola i una altra sobre diversos processos artístics que han comptat amb la participació ciutadana.
 

La fira tindrà lloc del 6 al 8 d'octubre a Manresa

Compartiu aquesta notícia