"El circ, l'art de l'impossible", conferència sobre les possibilitats del circ social

El proper 6 d’octubre el Centre de Documentació de Serveis Socials DIXIT organitza la conferència “El circ, l'art de l'impossible” per mostrar les possibilitats que té el circ social com a proposta pedagògica a través de l’estimulació de la creativitat i el desenvolupament de les aptituds socials dels seus participants i quin servei pot fer als professionals de l’àmbit d’afers socials.


L’acte anirà a càrrec de Joan Ramon Graell, diplomat en circ a l'Escola Superior d'Arts del Circ de Brussel·les (ESAC) i expresident de l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC), que mostrarà com el circ es construeix a partir de la transversalitat, la diversitat i l’eliminació de barreres.

Durant la xerrada es veuran exemples de bones pràctiques en tallers i cursos de circ amb finalitats socials, es mostraran quins són els factors positius de ser públic de circ com a fet inclusiu i es presentarà el circ com a alternativa d'oci sostenible en adolescents i joves. També  s’explicaran els fonaments del circ cooperatiu i es farà un petit mapeig i resum històric de bones iniciatives de circ social.
 

La xerrada començarà a les 17h i tindrà lloc al Centre de Documentació de Serveis Socials, passeig del Taulat, 266-270, planta 1a de Barcelona. Per assistir-hi cal inscriure's aquí.

La xerrada serà el 6 d'octubre i anirà a càrrec de Joan Ramon Graell, expresident de l'APCC

Compartiu aquesta notícia