Un total de 20 artistes i companyies de circ, nominades als Premis Zirkolika

La revista Zirkolika ja ha donat a conèixer els nominats dels premis del 2016, que es lliuraran a la Nit de Circ del pròxim 28 de setembre a la sala Ovidi Montllor del Mercat de les Flors. En total, s’han rebut 42 candidatures, i la majoria de companyies s’han presentat en la categoría de millor espectacle de circ.


La gala serà retransmesa per la La Xarxa i conduïda per la companyia de teatre LAminimAL Teatre i inclourà actuacions i números dels artistes premiats en anteriors edicions com Juana Beltrán (verticals), Ramiro Vergaz (malabars), Nacho Ricci (corda vertical), Manel Rosés (equilibris) i la cia Estropicio (portés acrobàtics).


Tot seguit us adjuntem la relació de companyies i espectacles nominats.


Millor espectacle de sala o carpa
: inTarsi de la Compañía de circo “eia”, Garbuix 20è Circ d’Hivern de l’Ateneu de 9Barris, Bèsties de Baró d’Evel Cirk, Rhümia de Rhum&Cia, Guadual de Leandro Mendoza.


Millor espectacle de carrer: Amigoo de Mumusic Circus, Ni cap ni veus de Circ Vermut, Las Polis de Las Polis, Iter de Serena Vione i Nàufraggs de La Industrial Teatrera.


Millor número de circ: Anton i Polina de La Fem Fatal, Bunkai d’Amer i Àfrica, Basculeando de Joe y Martín, Zen d’Antonio Vargas i Borderline de Julie Vergez.


Millor companyia o artista emergent: Oriol Escursell, Cuncurulla cia, Jessica Martín, El lado oscuro de las flores i Zanimals.

La gala de lliurament serà el dimecres 28 al Mercat de les Flors

Compartiu aquesta notícia