L'Excéntrica obre un nou espai dedicat a la formació en circ

L'espai de formació en arts escèniques L'Excèntrica de Santa Coloma de Gramenet inaugura el diumenge 2 d'octubre un nou espai dedicat al circ. El nou local de l'associació disposa d'alçada suficient per a la formació en aeris, que se sumarà a la formació en altres disciplines de circ, tant per adults com per nens i nenes. A més, L'Excéntrica també vol dedicar les noves instal·lacions a assajos i produccions.

L'acte d'inauguració serà un vermut aquest diumenge a les 12h, i comptarà amb les actuacions d'alumnes i alguns dels professors del centre.

El nou local, situat a l'Avda Pallaresa, té una alçada de 7 metres i un total de 100 metres quadrats.  Les classes de circ aniran a càrrec de formadors com Rafa Espada, Mònica Alsina o Andrea Martínez, entre d'altres. A més de circ, també s'impartirà dansa i esgrima.

Actualment l'Excéntrica, local de l'Associació Denominacio d'Orígen Santa Coloma, està situada al carrer Sant Silvestre, i l'any passat va tenir un total de 200 alumnes. A més de circ, també imparteixen formacio en teatre i teatre musical.

El nou local a Santa Coloma de Gramenet es dedicarà als aeris entre d'altres disciplines

Compartiu aquesta notícia