Busquem artistes de circ per participar en les trobades Cara a Cara

L’APCC organitza per segon any les trobades Cara a Cara en què artistes de circ assisteixen a espectacles amb persones del públic per tal de compartir punts de vista i intercanviar opinions. La tardor del 2015 l’APCC ja va facilitar aquestes trobades, amb una valoració molt positiva tant per part dels artistes com del públic. Els Cara a Cara són una proposta d’activitat de la xarxa internacional FACE (Fresh Arts Coalition Europe), que dóna suport a l’art contemporani.


L’objectiu és que ambdues persones vegin el mateix espectacle de circ contemporani i després en parlin i comparteixin què els ha semblat. Posteriorment, recullen aquesta conversa en un text o vídeo. En l’edició de l’any passat tots dos tipus de públic van explicar que aquesta conversa va ser molt útil perquè els havia aportat una nova mirada respecte l’espectacle en qüestió i sobre el circ en general.


 Els Cara a Cara tindran lloc durant la tardor i hivern, i es duran a terme gràcies a la col•laboració dels teatres i festivals que programen circ durant aquestes dates, que ofereixen les entrades gratuïtes, com el Teatre Lliure, l’Ateneu de 9Barris, el Centre Cultural de Terrassa, el Festival Temporada Alta o  el Kursaal de Manresa.


Actualment, des de l’APCC busquem socis i sòcies artistes que vulguin assistir als espectacles de circ com l'EP de la Central del Circ el 9  i 10 de desembre i el Circ d'Hivern de l'Ateneu de 9Barris, així com l'espectacle Rhumia al Teatre Lliure.  Les persones interessades ens han d’enviar un mail a apcc@apcc.cat o trucar-nos en horari de matins al 93 3560931.

L'objectiu és intercanviar punts de vista i opinions sobre un espectacle de circ

Compartiu aquesta notícia