Mumusic Circus, Carlo Mo i Mr Di i Diana Gadish al Festival Escena Poblenou

El Festival Escena Poblenou inclou diversos espectacles de circ en la seva edició d’enguany, la majoria en espais oberts d’aquest barri de Barcelona. Del 20 al 23 d’octubre es podran veure el nou espectacle dels pallassos Carlo Mo i Mr Di, Atush, i també Amigoo de la companyia Mumusic Circus i Handle with care de la clown Diana Gadish. A més, la programació inclou Be Claude, de la companyia  1WATT amb el pallasso Pierre Pilatte, i el work in progress  Carena de la funambulista Córcoles.

Atush és el aTush és, segons Carlo Mo i Mr. Di, una investigació sobre el silenci i el no silenci que es troba després de les grans coses, una recerca del cap que vam perdre per culpa del nostre mal cap, un joc físic sobre els límits de l’humor i el dolor i una oda a nosaltres mateixos, les nostres pròpies víctimes.

Per la seva banda, Amigoo de Mumusic Circus  s’ha vist a diferents festivals aquest estiu, l’últim a Fira Tàrrega, i és un fragment de les vides d’un home i una dona. Trossos d’intimitat en una travessa gestual i musical vers el més sincer i profund d’un mateix. Junts confabulen un món irreal, ple de poesia i complicitat en un fals intent d’esquerdar el mite de la solitud com a condició humana dins del món.

Handle with care també es va poder veure a Fira Tàrrega i és  un espectacle de carrer on Diana Gadish cerca una forma d’estar en què el cos, en comptes d’imposar-se en l’espai i als diferents sorolls que hi poden haver al carrer, hi està des de la fragilitat, movent-se entre la visibilitat i la invisibilitat.


Podeu consultar tota la programació del Festival Escena Poblenou aqui.

El Festival tindrà lloc del 20 al 23 d’octubre i també inclou el darrer espectacle de La Córcoles, i Be Claude de Pierre Pilatte

Compartiu aquesta notícia