Els pallassos i pallasses ocupen Cornellà

El Festival Internacional de Pallassos de Cornellà "Memorial Charlie Rivel" acollirà més de 100 pallassos amb 100 espectacles. La majoria d'actuacions seran al carrer, unes 67, que ocuparan diferents places i espais de la ciutat. En total es tracta d'unes 60 companyies, 35 de Catalunya, 15 de l'Estat i 10 del món.

El Festival començarà el proper dimarts 18 d'octubre amb una gala inaugural amb Jango Edwards i Johnny Melville, a més de Pepe Viyuela, Los Excéntricos, Claire Ducreux, Paute i Capitano i El Tricicle. Dimecres tindrà lloc la segona gala,  i dijous es celebrarà la Gala especial de pallasses.  A més, s'han programat dues gales familiar més, divendres 21 i dissabte 22, en què participaran entre d'altres Pepe Plana, Leandre, Bella Tour i els Mabsutins.

La majoria de la programació es concentrarà divendres, dissabte i diumenge, en què podran veure entre d'altres a Jose Luis Redondo, Los Excéntricos, Més Tumàcat, Claret Clown, Los Galindos, Pep Callau i els Pepsicolen, el Negro y el Flaco. També actuaran a Cornellà Claire Ducreux, Leo BAssi, Jango Edwards, la cia Tal, Marta Carbayo, Las Polis, Pere Hosta i Marcel Gros.

Del 19 al 21 d'octubre tindrà lloc la Convenció de Pallassos, en què s'elaborarà la Declaració Universal dels Drets dels Pallassos  i un Codi Deontològic, a més de debatre sobre el futur del Festival. Aquesta convenció també es passejarà per Cornellà, ocupant el Mercat i els bars. Per inscripcions i per rebre més informació cal enviar un correu electrònic a: convenciofipc16@gmail.com.

El Festival també ocuparà escoles bressol, instituts i residències d'avis i acabarà diumenge amb una festa popular a carrèc de músics com Joan Garriga de la Troba KungFu i els mateixos pallassos.

Aquí podeu consultar tota la programació del festival.

Els socis i sòcies de l'APCC compten amb un 2x1 per les entrades comprades a l'oficina d'informació del festival: Centre Cultural Joan N. García Nieto, c/ Mossèn Andreu núm. 17, baixos). Horaris: del dijous 13 al diumenge 23 d'octubre de 10 a 13h30 i de 17h a 20h, excepte dumenge 16 que l'horari serà de 10h a 13h30. Telèfon 93 6345580. Pagament amb targeta de crèdit.

El Festival Internacional de Pallassos reunirà més de 100 artistes

Compartiu aquesta notícia