Èxit de públic de la nova seu de La Crica a Berga

L'escola de circ La Crica de Manresa ha obert enguany una nova seu en formació de circ a Berga, a l'antic cinema Catalunya, actual lloc d'entrenament dels castellers d'aquesta ciutat. Dos dies per setmana aquest cinema acull la formació per adults i infants, fins ara un total de 70 persones amb només un mes en funcionament. 

Actualment l'escola de La Crica a Manresa té uns 260 alumnes i ocupa la sala Sant Domènec, i es van interessar per impartir circ a Berga perquè uns 15 alumnes d'aquesta ciutat baixaven a la capital del Bages cada setmana per seguir les classes.

A Berga la formació per a infants es divideix en quatre grups segons les edats, i els grups a partir de 16 anys estan dedicats a la iniciació en aeris, malabarisme i equilibris acrobàtics. Fins i tot algun dels grups ja està tancat i s'ha hagut d'obrir una llista d'espera. L'objectiu és que l'any que ve és incrementar el nombre d'alumnes de Berga i voltants i es puguin doblar les línies de l'escola, segons explica la seva responsable, Rat Serra, artista i formadora de circ.

El primer mes en funcionament la nova escola ja té uns 70 alumnes

Compartiu aquesta notícia