Creamap.cat vol situar al mapa la presència de creadors catalans al món

CREAMAP.CAT és una eina de visualització geogràfica de la presència dels creadors catalans arreu del món. Mostra les activitats dutes a terme en diferents localitzacions, identificant-les segons el seu àmbit cultural (arts escèniques, arts visuals, literatura, llengua i activitats de formació, entre altres).

El desenvolupament i la coordinació del projecte Creamap.cat l'ha dut a terme l'Institut Ramon Llull amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya.

Cada activitat cultural queda ubicada al mapa mitjançant una icona específica que la identifica amb la categoria artística a la que pertany.  Les cerques en el mapa es poden filtrar per país, categoria i dates, també hi ha la possibilitat d'introduir en el cercador el nom de l'artista, de l'espectacle o de l'esdeveniment que es vol buscar.

A més a més,  usuaris externs - creadors, mànagers, agències, associacions professionals i sectorials, promotors, exhibidors i altres agents del sector cultural- poden introduir-hi les seves activitats.

Per fer-ho, cal que us doneu d'alta com a EDITORS al següent enllaç: http://control.llull.cat/LLULLCULTURA/EDITORS/login.cfm

Un cop introduïdes les vostres dades, rebreu una confirmació d'alta i, tot seguit, podreu accedir al formulari d'introducció de dades.

Per qualsevol dubte o consulta adreceu-vos a cremap@llull.cat

És una eina creada per l'Institut Ramon Llull que poden gestionar els artistes i mànagers

Compartiu aquesta notícia