Cesc Casadesús signa el nou text de presentació de la web Circat.cat

El director del Mercat de les Flors, Cesc Casadesús, dóna suport al circ català amb el nou text que encapçala web d'internacionalització www.circat.cat. En el seu escrit Casadesús es declara gelòs de la gent del circ "perquè sabeu fer emocionar i cada vegada més sabeu també expressar emocions i idees complexes a través del circ. I perquè el circ és un art esponja que pot parlar amb totes les arts a la vegada perquè sap fer (entre d’altres) malabars i acrobàcia i corda i trapezi. I perquè la única mirada lúcida en el món d’avui és la del clown i jo, en el fons en voldria ser i encara no he trobat el pallasso que porto a dins".

Podeu llegir el text sencer de Cesc Casadesús a la pàgina principal de www.circat.cat. Allà també trobareu informació sobre companyies de circ que es volen internacionalitzar així com recursos com convocatòries de festivals i residències, webs sobre projectes internacionals, etc.

El Mercat de les Flors és un dels teatres públics que més ha apostat pel circ contemporani, amb la programació del Circ d'Ara Mateix el 2014 i el 2016 i amb la inclusió d'espectacles en la seva programació anual.

El director del Mercat de les Flors declara la seva enveja als artistes de circ

Compartiu aquesta notícia