El projecte de llibre "Un circ de contes" busca finançament a Verkami

Un Circ de Contes és el títol del llibre escrit per l'artista de circ Xavi Basté que busca finançament a través de la web Verkami. Es tracta d'un àlbum il·lustrat amb tres contes i il·lustracions de l'artista plàstic Juan Zaragoza, tots al voltant de l'amor de l'autor per circ i els pallassos.

Aquest serà el segon llibre editat per la companyia de circ Fes-t'ho com vulguis de la que forma part Xavi Basté juntament amb Nona Umbert. Abans han publicat GLÚ, la història d'una gota d'aigua.

En aquest llibre de contes trobareu històries amb personatges de circ, com l’amazona, el faquir, els pallassos, l’equilibrista o el forçut. Alguna us deixarà amb l’ai al cor, d’altres us faran riure o us posaran la pell de gallina. Es tracta del circ de la infantesa dels seus autors, el circ enlluernador de les grans pistes on els artistes esdevenien uns superherois dotats de poders extraordinaris.

L'objectiu del Verkami és recollir diners per fer autoedició de 200 exemplars i així arribar a biblioteques, escoles i a les cases de les famílies que venen a escoltar els nostres contes.

Si consulteu aquest enllaç sabreu les diferents recompenses previstes segons la quantitat de diners que hi pugueu aportar.

 

L'artista de circ Xavier Basté ha escrit els contes i Juan Zaragoza és l'il·lustrador

Compartiu aquesta notícia