El Centre Cultural Terrassa acull els espectacles Extrêmités i Machine de cirque aquest hivern

La 5ª temporada de circ del Centre Cultural de Terrassa ha programat tres espectacles per aquesta tardor i hivern, dos d’ells de companyies internacionals com la francesa Inextremistes i la canadenca Machine de Cirque. L’últim espectacle serà el ja clàssic Circ d’Hivern, el mes de gener.


La Compagnie Inextremiste portarà a Terrassa l’espectacle Extrêmités, un frenesí d’acrobàcies entre taulons de fusta i bombones de butà que són el punt de suport on fer equilibris i elevar-se a grans salts i passos verticals. Un dels artistes, amb mobilitat reduïda, demostra la seva habilitat per superar tota mena d’obstacles i mantenir-se sobre taulons en cadira de rodes. 


Per la seva banda, els canadencs Machine de Cirque presenta el seu primer espectacle nodrit de l’experiència i el llarg recorregut internacional dels seus artistes. Un show de circ amb artistes, divertits, a vegades nostàlgics o bojos, que utilitzen tota mena d’objectes per fer malabars i acrobàcies acompanyants de molt humor i música i amb una posada en escena molt cuidada.


Extrêmités es podrá veure el diumenge 13 de novembre a les 18h i Machine de Cirque està programat pel dissabte 3 de desembre a les 20h.


El cicle de circ acabarà amb el ja clàssic Circ de l’Any, una producció anual de circ d’any nou, en aquesta edició en un escenari circular. Un espectacle efímer creat especialment per la ocasió. El Circ de l’Any es veurà en una única sessió el diumenge 8 de gener a les 18h.

Els socis/es de l'APCC compten amb un 15 % de descompte. Les escoles de circ gaudeixen d'un descompte de fins al 50% pels seus alumnes i un 20% de descompte pels acompanyants.
 

El ja clàssic Circ de l’Any tancarà la temporada de circ el mes de gener

Compartiu aquesta notícia