L’Estruch de Sabadell programa la seva primera temporada de circ a la Vela

El centre de creació l’Estruch de Sabadell, que des de l’any passat disposa de La Vela abans situada a Vilanova i la Geltrú, ha programat per enguany una sèrie d’espectacles de circ, lligats al seu programa de residències i creació. Durant tot l’any l’Estruch acull diferents companyies i artistes de circ en residència, que ofereixen sovint assajos oberts amb públic i també espectacles ja acabats.

Aquest mes de novembre es podrà veure l’espectacle 193 problemas de la companyia italiana Laden Classe, el pròxim 18 de novembre. El nom de la peça fa referència a les múltiples dificultats que tenen els artistes a l’hora de crear. Abans i després d’aquest espectacle que ocuparà La Vela,es podrà veure a l’EstruchBar una càpsula de circ.

El desembre està programat Extravaganza, el nou espectacle de l’artista multidisciplinar Jordi Kerol, juntament amb la càpsula de circ d’Arnau Trapezi. Les dues peces es podran veure el divendres 23 de desembre al vespre.

Programa educatiu i familiar


A més dels espectacles, i per als més petits, l’Estruch també programa circ en família, en aquest cas el pròxim 19 de novembre, a càrrec de l’Associació de Terrassa Tub d’Assaig.

I per als estudiants de secundària, l’Estruch obre els assajos de les companyies residents, per tal de fer conèixer els processos de creació als nois i noies i donar-los l’oportunitat d’aportar les seves opinions sobre les peces en preparació.
 

Durant els mesos de novembre l’Estruch acull les residències de Laden Classe, Stefano Biscaioli, la cia Sugar, i el desembre serà el torn de Jordi Kerol i Arnau Trapezi.
 

Entre d’altres, La Vela acollirà l’espectacle Extravaganza de Jordi Kerol i tastets de circ a càrrec de l’associació Tub d’Assaig

Compartiu aquesta notícia