El 21è Circ d’Hivern explicarà històries de fugides personals i col·lectives

El 22è Circ d’Hivern de l’Ateneu Popular de 9Barris, titulat Invisibles,, tindrà com a eix temàtic les fugides: les personals i interiors (de la por, de la foscor, de la soledat… ) i les més tangibles com la fugida de la guerra o la violència. L’espectacle d’enguany està dirigit per l’artista de circ i director Joan Ramon Graell i el director de teatre i pallasso Joan Arqué.

Els intèrprets de l’espectacle són un grup de 6 artistes de circ i músics: el clown i especialista en escala d’equilibris Tomeu Amer, el portador de mans a mans i quadrant rus Jordi Serra, la trapezista Griselda Juncà, l’especialista en tècniques aèries Debi Cobos i els músics Blai Joanet i Marc Sastre, que formen part de la companyia Espai Dual.

A través de la música i el circ parlaran de la fugida, amb una dramatúrgia contemporània i per a tots els públics: xplicant històries de diferents tipus de fugides que han viscut persones i col·lectius.

El Circ d’Hivern és una de les produccions anuals de circ més importants a Catalunya i enguany s’estrenarà el 17 de desembre i estarà en cartellera fins el 22 de gener.

Els socis i sòcies de l’APCC poden gaudir d’un descompte en el preu de les entrades comprades a taquilla del17 de desembre fins l’1 de gener.

L’estrena d’Invisibles serà el 17 de desembre, amb un equip format per artistes de circ i músics

Compartiu aquesta notícia