Mumusic Circus i Paki Paya actuaran a la Mostra d'Igualada 2017

Les companyies de circ Mumusic Circus i Paki Paya formaran part de la programació de la pròxima edició de la Mostra d'Igualada, que ha donat a conèixer ja part dels espectacles programats per al 2017.Una altra proposta de circ inclosa a la Mostra és la de la companyia andalusa Vaivén Circo, amb el seu espectacle Des-habitat.

Mumusic Circus presentarà Amigoo, que amb circ, dansa, teatre i un contrabaix explica fragments de la vida d’un home i una dona que confabulen un món irreal, ple de poesia i complicitat i la cia Paki Paya portarà Shake Shake Shake, un espectacle burlesc de quadre aeri i màstil xinès a ritme de música disco i ple d’humor, complicitat, risc i emoció.

A més, també s'han programat l'estrena de la nova creació de la cia Estampades, El buit, i espectaclese com Safari de la companyia Baldufa o Libèl·lula de Toti Toronell, Universari del pallasso Marcel Gros, i Biano de Teatro LaBú, entre d'altres.

Inscripció de professionals

D'altra banda la Mostra ja ha iniciat el període d'inscripció de professionals, que s'acabarà el 15 de gener. Cal recordar que els socis i sòcies de l'APCC tenen un descompte del 50% en fer aquesta inscripció.

Els socis i sòcies tenen un 50% de descompte en la inscripció com a professional

Compartiu aquesta notícia