Can Fugarolas organitza un crowdfunding per finançar obres

El projecte de Can Fugarolas de Mataró, que engloba l'espai de circ Cronopis ha iniciat un projecte de crowdfunding per aconseguir diners per tirar endavant obres majors necessàries per a l'equipament. Entre les recompenses, hi ha entrades per un cabaret de circ, que tindrà lloc el 18 de març.

El procès de recollida de diners vol aconseguir 15.000€ per tal de reparar el voladís exterior, ignifugar les bigues, reparar el forjat de la paret exterior... entre altres coses. La realitat és que el cost és molt més alt, però la intenció és anar avançant poc a poc.

Hi ha moltes recompenses diferents i variades, que representen la diversitat de projectes que es duen a terme a la nau. La majoria tenen com a base la samarreta dels tres anys de Fugarolas: no som gotes som onades.

Entre les recompenses, hi ha entrades per a un cabaret "marca de la casa", amb música en viu i un munt de números de virtuosos de circ. El cabaret ja té data, el 18 de març.

Si en voleu més informació, podeu consultar el projecte més extens, totes les recompenses, uns vídeos explicatius i de l'evolució feta amb aquests tres anys en aquest enllaç.
 

L'espai acull el centre de circ Cronopis a Mataró

Compartiu aquesta notícia