L’APCC recull els espectacles i tallers de circ del Nadal

L’Associació de Professionals de Circ de Catalunya ha recollit en una agenda els espectacles i tallers de Nadal dels associats i associades, per tal de fer-ne difusió entre el públic general. El document inclou els principals actes relacionats amb el circ que tindran lloc a diferents ciutats de Catalunya del 17 de desembre al 9 de gener. La versió online permet accedir a més informació (horaris, llocs) sobre cadascun dels espectacles i tallers, amb enllaços a l’agenda de la web de l’APCC.

Podeu consultar l'agenda online aquí  (amb enllaços amb informació per a tots els espectacles ) i en breu la podreu recollir en paper als teatre i espais programadors de circ com el Teatre Lliure, l'Ateneu Popular de 9Barris, Rai, Escola de Circ Saltimbanqui, Cronopis, L'estruch, Tub d'Assaig i el Centre Cultural Terrassa, , entre d'altres.


Entre d’altres, inclou espectacles com Rhumia, en cartellera al Teatre Lliure, el 21è Circ d’Hivern de l’Ateneu Popular de 9Barris, titulat “Invisibles” o bé l’espectacle “Encara no ho sé, Lola” de la companyia Los Galindos i que es podrà veure a Mataró i inTarsi de Companyia de Circ “eia”, que actuarà a Olot i Vilanova i la Geltrú.


A més, també trobareu informació del 10è Circ de l’Any organitzar per l’associació Tub d’Assaig de Terrassa, el cabaret de nadal de l’espai Cronopis de Mataró, titulat (in)finit,  que també es podrà veure a l’espai Encirca’t d’Arenys de Munt, i els cabarets organitzats per l’associació Gente Colgada a Barcelona i per Malabaring Brutal a Vilafranca del Penedès.


Altres espectacles que estan recollits en l’agenda són els de les companyies Katraska (diverses poblacions), Cirquet Confetti (diverses poblacions), Professor Karoli (diverses poblacions) Musumic Circus (diverses poblacions), La Querida (Barcelona), El negro y el flaco (Santa Coloma de Gramenet), cia Passabarret (diverses poblaciones de les comarques de Tarragona), Kerol-Subliminati Corporation (Sabadell), Javier Ariza (Barcelona) o Escarlata Circus (Barcleona). 


L’agenda enguany ha canviat de disseny i adopta la forma rodona d’una carpa i en la versió en paper compta amb un codi QR perquè es pugui trobar fàcilment tota la informació.
D’altra banda, a l’agenda de la web de l’APCC també trobareu informació sobre els espectacles protagonitzats pels socis i sòcies que es podran veure fora de Catalunya, com Lurrak, dirigit per Adrian Schvarsztein a Andoain, o bé The Melting Pot Pourri de Los Excéntricos a Itàlia.

L’agenda de circ del Nadal es pot consultar en versió online i en paper

Compartiu aquesta notícia