El projecte de circ social Circ Bombeta protagonitza l'espectacle Mur

Mur és el títol de l'espectacle de Circ de Nadal de Mataró, enguany dirigit per l'artista Nacho Flores i protagonitzat pels membres del projecte de circ social Circ Bombeta i els artistes de Circ Vermut. Un total de nou clowns amb diferents capacitats i diferents nivells experiència artística (alguns d'ella amb una àmplia trajectòria professional) que actuaran al Teatre Monumental de Mataró avui dimecres 28 i demà dijous 29 de desembre a les 18h.

Mur és un circ vital i poètic produït per Camaleònica Produccions amb la col·laboració d’Associació de Circ Cronopis i Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró.

L'artista reconegut internacionalment Nacho Flores dirigeix a  Jordi Mas i David Caldenich, de Circ Vermut, Oriol Morgades, Quique Maltas, Sergi Comesa i Manolo Osoyo, de Circ Bombeta, Alberto Munilla i Ramón Giménez, fundador del grup Ojos de Brujo.

“Si caminem sols, anem més de pressa; si caminem junts, arribem més lluny”, és el lema que conté l’essència de Mur, juntament amb cubs, llum i treball col·lectiu: les construccions impossibles impulsen els artistes a treballar de manera col·lectiva per assolir un objectiu comú, deconstruir un mur per edificar un nou món.

"Mur” és un exemple clar que demostra que l’art pot erigir-se com una eina d’integració social i de qüestionament de la societat actual.

 

 

El Circ de Nadal de Mataró està dirigit per l'artista Nacho Flores

Compartiu aquesta notícia