La contorsionista Andréane Leclerc torna a Barcelona

Andréane Leclerc de la companyia Nadère torna a Barcelona per presentar "Cherepaka" els dies 7 i 8 de gener a la Sala Hiroshima de Barcelona. Estrenat al Festival de Circ de Chicago al 2014, Cherepaka neix de la recerca per desconstruir l’espectacularitat de la contorsió i aconseguir un llenguatge corporal, una escriptura escènica.

L’espectacle representa la mort d’una tortuga. Formada per una part de closca i una altra de carn, la peça mostra amb la imatge de la tortuga la dualitat de l’ésser humà. La tensa relació que existeix entre l’eterna recerca de l’infinit i la mort del seu cos animal.

L'artista farà una mostra gratuïta de l'espectacle en creació New Haven (títol provisional) el dia 6 de gener a les 20h30. Una peça híbrida entre la dansa contemporània i la contorsió, la qual té l'objectiu d'obrir un discurs sobre què es percep com a poc saludable. Abordant de manera grotesca i irònica una visió de la mort com a procés de transfiguració física. Si hi voleu assistir, reserveu a hola(ELIMINAR)@hiroshima.cat.

Les entrades per "Cherepaka" es poden comprar on-line clicant aquí o bé a taquilla. Els socis/es de l’APCC tenen el preu descomptat a 10€.

L'artista quebequesa presentarà l'espectacle Cherepaka i una mostra de la seva última creació a la Sala Hiroshima

Compartiu aquesta notícia