40 anys de l’Ateneu Popular 9 Barris

  El 9 de gener del 1977 l'antiga planta asfàltica de Roquetes i Trinitat Nova va ser ocupada per convertir-se en l’Ateneu Popular 9 Barris. A causa de la manca d’espais socials i cultural als barris, es va començar a construir un projecte que respongués a aquestes necessitats.

Avui dia, l’Ateneu és un referent sobre la transformació social que treballa per recuperar la idea de cultura, d’intervenció i vinculació al territori. Per tal de fomentar el compromís social dels barris, el circ social ha estat i segueix sent l'eina que defineix els valors del centre. A més, l'Ateneu produeix any rera any el Circ d'Hivern, que enguany ha arribat a la seva 21a edició.

Per celebrar l’esdeveniment, l’Ateneu ha organitzat una programació especial durant tot l'any. I amb motiu del dia mundial del circ, a partir de les 12h del dissabte 22 d’abril hi haurà una Jornada de tallers obets de circ i espectacles de carrer, i la representació “La femme de trop” de la Cie. Marcel et ses drôles de femmes a les 20h del vespre.

El centre socio-cultural i escola de circ de Nou Barris celebra 40 anys d'acció, lluita i diversió

Compartiu aquesta notícia