Leandro Mendoza, nou director artístic de la Fira Trapezi

La 21a edició de la fira de circ Trapezi a Reus es durà a terme sota la direcció artística de Leandro Mendoza, el qual ha estat escollit en el procés de selecció obert per la direcció artística del XXI i XXII edició de la fira. La durada de contracte es preveu per un any, amb la possibilitat de prolongar-se en la següent edició.

El director, artista, tècnic i constructor de circ comença la seva formació a l’escola de circ Crioll a Buenos Aires. El 2001 va crear el Festival Curtcirckit de Montgat i va viure durant tres anys al centre de residència La Vela de Vilanova i la Geltrú. Ha estat director artístic de La Central del Circ, durant el 2011 i 2012. Juntament amb Tanja Haupt van fundar la companyia de circ Cíclicus al 2009, amb la qual van obtenir el Premi Especial del jurat de Zirkolika per l’espectacle Pals (coproduït pel festival Grec) al 2015.

D’altra banda, Jordi Gaspar ha estat el responsable de la direcció artística de Trapezi de les tres últims edicions. La pròxima edició tindrà lloc del 11 al 14 de maig.

Per aquest 2017, el valor estimat del contracte és de 29.000 (més IVA)  i el màxim per als dos anys seria de 60.900 euros (més IVA).


Substituirà al director de les tres últimes edicions, Jordi Gaspar

Compartiu aquesta notícia