Portugal acull el segon seminari sobre arts de carrer FRESH STREET#2 organitzat per Circostrada

El Seminari Europeu pel Desenvolupament de les Arts de Carrer es trobarà aquest 2017 a Portugal per establir contactes, obrir nous camins i celebrar les arts al carrer. Després l'èxit de la primera edició a Tàrrega l'any 2015, amb una participació de més de 300 professionals de 30 països diferents, torna FRESH STREET#2.

El programa està creat amb l'objectiu dereunir professionals, artistes i operadors culturals europeus per reflexionar sobre el present de les Arts del Carrer. Durant tres dies, professionals del sector participaran a sessions per debatre sobre la situació de les arts de carrer en regions concretes i sessions personalitzades per aprofundir en temes específics sobre la creació artística d'avui en relació a l'espai i als públics.

FRESH STREET#2 és també una oportunitat per conèixer a professionals locals i mostrar una escena emergent dins el panorama europeu.

Pròximament s'obrirà la inscripció prèvia al programa on-line que podeu trobar a la pàgina web de Circostrada.

Circostrada i Imaginarius organitzen la segona trobada que tindrà lloc a Santa Maria de Feira (Portugal) del 24 al 26 de maig del 2017

Compartiu aquesta notícia