El 10è aniversari del Festival de circ d’Albacete, portada de Zirkòlika

Un reportatge sobre el futur del Festival Internacional de Circo de Albacete, que enguany arriba a la 10a edició, ocupa la portada del número de la revista Zirkolika. El festival es consolida amb l’extensió per tota la comunitat de Castella-La Manca i Madrid. A més, la revista també repassa la darrera edició del Festival de Pallassos de Cornellà celebrat el mes d’octubre i també recull una entrevista amb el trapezista i ballarí Oriol Escursell, que tracta la crisi dels refugiats en el seu últim espectacle Naqba.


El número 51 de la revista Zirkolika també inclou articles sobre el darrer EP de la Central del Circ del passat mes de desembre, i els consells sobre afrontar la morositat de la sessió formativa organitzada per l’APCC i la resta d’associacions de professionals de les arts escèniques.

Es fa un repàs pels espectacles de circ organitzats per Nadal a Catalunya i la resta de comunitats autònomes i es recorda l’evolució del Teatro Circo de Murcia, reobert ara fa 5 anys.

Altres protagonistas de la revista són el malabarista Luis Niño Villescas “Totó”, Miguel Ángel Moreno “Bolo”, Premi Nacional de Circ 2016, el pallasso Leo Bassi, l’equilibrista Antonio Vargas i el fotògraf Manel Sala “Ulls”.

El nou número també dedica espai al passat Festival de Pallassos de Cornellà i el trapezista i ballarí Oriol Escursell

Compartiu aquesta notícia